Termeni si Conditii

Accesarea, vizualizarea si efectuarea comenzilor pe site-lui nostru poate fi facuta doar de catre persoanele care au varsta peste 18 ani. In momentul plasarii unei comenzi va asumati raspunderea de a avea varsta legala ce va permite sa achizitionati produse din acest magazine virtual. Daca descoperim ca nu aveti 18 ani avem dreptul de a va anula comanda. Accesarea acestui site dar si cumpararea de pe acest site implica acceptarea tuturor conditiilor. Informatiile de pe acest site nu pot inlocui sfatul unui medic specialist.

Termeni

Bath-Mate.ro – este un magazine on-line ce se ocupa cu comercializarea de produse cu caracter sexual.
Client - orice persoana care se angajeaza intr-o relatie comerciala cu magazinul nostru bath-mate.ro.

Vanzare

Pentru a putea cumpara produse din magazinul nostru, clientul trebuie sa fie major (sa aiba virsta implinita de 18 ani). In momentul in care efectuati o comanda, trebuie sa acceptati conditiile generale ale acestui magazin. Contractul de vanzare-cumparare intra in vigoare in momentul in care clientul a primit produsele comandate. Ne rezervam dreptul de a nu lua in considerare comenzile in privinta carora exista dubii.

Returnari

Magazinul nostru va garanteaza dreptul de a returna produsele in termen de o saptamana de la primirea acestora. Produsele pot fi inlocuite cu alte produse de aceeasi valoare sau cu o valoare mai mare iar cheltuielile de transport tur-retur vor fi suportate de client. De asemenea in momentul in care doriti inlocuirea unui produs va rugam sa faceti o cerere in care sa specificati motivul inlocuirii.

Daca intr-o saptamana de la data primirii comenzii nu ati mentionat ca doriti inlocuirea comenzii, atunci inlocuirea nu mai poate avea loc. Totusi, daca produsul are un defect sau nu functioneaza vom schimba produsul cu unul nou, plata transportului fiind facuta de noi sau de dumneavoastra, in functie de caz. Nu vom lua in considerare produsele stricate in urma transportului, aceste distrugeri nefiind responsabilitatea noastra.

Vom lua in considerare intentia dumneavoastra de a returna comanda doar daca coletul va fi trimis in 7 zile lucratoare la adresa mentionata pe pachet in dreptul expeditorului. Coletul de retur va contine factura in original si o cerere in care sa mentionati motivul returului. Inainte de a trimite coletul va rugam sa ne anuntati de intentia dumneavoastra telefonic la numarul: 0332.413.451.

Clientul este obligat sa returneze produsele care fac obiectul plangerii, iar daca coletul a fost platit deja atunci abia dupa primirea produselor i se va returna suma aferenta valorii comenzii, fara a lua in considerare cheltuielile de transport. Nu aveti dreptul sa returnati produsele in cazul in care: ati dat comanda speciala pentru produsele respective, distrugerea produsului este cauzata de transport. In cazul produselor in set se va returna tot setul, chiar daca reclamatia este facuta doar pentru un singur obiect. Costurile de transport pentru returnare sunt suportate de catre client.

Produsele se returneaza doar in ambalajul original.

Daune la transport

In cazul daunelor datorate transportului clientul trebuie sa faca reclamatie la serviciul de transport (posta sau curierat), noi nu ne asumam nici o raspundere. Tot ce va putem garanta este ca produsul va fi impachetat cu grija si cu un start protector pe deasupra, tocmai din acest motiv nu ne asumam responsabilitatea pentru daunele de transport.

Obligatii la inregistrare

Pentru a va putea bucura de serviciile oferite de acest magazine on-line va rugam ca in momentul in care ne dati informatiile personale acestea sa fie corecte, exacte si complete. Este foarte important sa mentionati si numarul dumneavoastra de telefon pentru a va putea contacta pentru confirmarea comenzilor.

Copyright 2024 © BATH-MATE.RO
Web Design by SHEN MEDIA